Zonovergoten fietstocht

DSCF1347

„Een super leuke middag.”, „Veel bekenden gesproken.”, „Op weggetjes geweest waar ik nog nooit ben gekomen”. Zomaar wat reacties van onze gasten afgelopen zondag. 

Met 400 deelnemers is onze fietstocht ter ere van onze 70e verjaardag zeer goed bezocht. 

Op ons kantoor werd letterlijk de rode loper uitgerold om onze gasten persoonlijk te ontvangen en met de route, puzzelformulier en iets voor onderweg op pad te sturen. Na 5 kilometer stond ons team klaar om een lekker ijsje uit te delen. Het tweede rustpunt was aan de Abdijlaan bij Natuurmonumenten, waar we iedereen hebben voorzien van wat te drinken en te snoepen. De kinderen konden zich uitleven op een springkussen en er stond een ballon-act klaar. Voor de finish werd nog een keer gestopt bij de bunker op de Buitendreef. Daar stond in het weiland een frietkar klaar.  Met een volle buik werd het laatste stuk naar ons kantoor afgelegd.

Uit de vele enthousiaste reacties en presentjes die we op de dag zelf en de dagen erna gekregen hebben blijkt dat iedereen het goed naar zijn zin heeft gehad. En daar deden we het voor!

Ook iedereen van ons team vond het erg leuk om u persoonlijk te ontmoeten op een van de tussenstops. We hebben samen met u veel gelachen en van het goede weer genoten.

Een groot aantal gasten heeft fanatiek deelgenomen aan de puzzeltocht. Uiteindelijk hebben 28 mensen een foutloos formulier ingeleverd! Uit deze formulieren is  een winnaar getrokken. Piet en Lizet van Loon uit Hoogerheide hebben afgelopen woensdag de prijs in ontvangst genomen. 

Hieronder treft u een aantal foto’s aan van de dag. Ook het krantenartikel dat de Zuidwestkrant heeft geschreven is de moeite waard om even te lezen. 


© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website