Vacatures

VACATURE: 
Adviseur particuliere verzekeringen / schadebehandelaar - binnendienst

(full time 36 uur – GOOSSENS Hoogerheide)

Herken jij jezelf hierin?

Ben jij eerlijk en oprecht geïnteresseerd in mensen?

Krijg je energie van het geven van een goed advies?

Durf jij een discussie aan met een verzekeraar?

Ben je klantgericht, zelfstandig, representatief, flexibel en nauwkeurig?

Beheers je de balans tussen communiceren en luisteren?

Denk je in mogelijkheden en oplossingen? 

Kun je goed prioriteiten stellen en wisselen tussen werkzaamheden?

Is gestructureerd en digitaal werken voor jou vanzelfsprekend?


En zijn deze criteria op jou van toepassing?


Meerdere jaren werkervaring met schadeverzekeringen en schadebehandeling óf recent een MEAO-opleiding afgerond.In het bezit van het diploma Wft Basis én Wft Schade Particulier (Zakelijk is een pré).
Dan is dit een baan voor jou!
 


In deze brede afwisselende functie richt je je op het adviseren van onze particuliere relaties over verzekeringen (bij ons op kantoor en per telefoon), je beantwoordt vragen, behandelt schades en zorgt voor de administratieve afwikkeling.
We doen een beroep op al je talenten; van communicatie tot administratie.
Je bent een betrokken aanspreekpunt voor onze particuliere relaties en helpt ze van A tot Z.Je komt te werken in een enthousiast team van acht collega’s die met veel plezier elke dag weer hun uiterste best doen voor onze relaties. We geven je de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen, je te ontwikkelen, initiatief te tonen en door te groeien binnen ons bedrijf. Verder bieden we een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Over GOOSSENS

GOOSSENS is een onafhankelijk financieel adviesbureau dat sinds 1943 zijn relaties voorziet van financiële rust en zekerheid. Wij adviseren over verzekeringen, hypotheken en pensioenen en maken financiële planningen en risico-inschattingen voor particulieren en ondernemers. Als West-Brabants familiebedrijf gaan we voor lange termijn relaties, een persoonlijke benadering en zetten we kwaliteit in alles wat we doen op 1. We zijn er trots op dat onze relaties onze dienstverlening met een 9.2 waarderen. 
Solliciteer nu! We kijken er naar uit.

Stuur je sollicitatie met uitgebreid gemotiveerde reactie op bovenstaande vragen en een recent CV vóór 18 september 2018 naar GOOSSENS t.a.v. Natasja Goossens per e-mail (natasja@goossens.org) Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasja Goossens (0164-612494 of natasja@goossens.org)

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website