Reviews

Onderstaande reviews zijn geplaatst op onze Facebookpagina.
Ook een review plaatsen? klik hier.

  positive review  Pasgeleden hebben wij een huis gekocht waarbij we hulp kregen van Natasja en haar collega's. Ondanks dat er nogal wat druk achter zat zijn we met het grootste geduld geholpen en geadviseerd. Meerdere opties werden uitgewerkt en duidelijk uitgelegd, waardoor we uiteindelijk een goed beeld hadden van waar we aan toe zijn. Niet alleen nu, maar ook over 20/30 jaar. Ook met betrekking tot het afsluiten van verzekeringen zijn we goed en snel geholpen. Ook hier opnieuw weer veel uitleg en goed overzicht. Heel tevreden en een echte aanrader!

  Mijke de Waal Avatar Mijke de Waal
  30 June 2020

  positive review  wij willen Ferry en heel het team van Goossens ontzettend bedanken voor de fantastische hulp die wij hebben gehad. groetjes Ren√© en Miriam

  Miriam van den Bergh-Nijssen Avatar Miriam van den Bergh-Nijssen
  9 April 2020

  positive review  Wij willen Natasja en haar team heel erg bedanken voor alle goede zorgen en hulp bij de aankoop van onze nieuwe woning!

  Ilona Blommerde-van Pul Avatar Ilona Blommerde-van Pul
  24 March 2019

  positive review  Onlangs ons huis gekocht met financieel advies en begeleiding van Natasja. Wij zijn enorm tevreden over de dienstverlening. We konden met al onze vragen terecht, ze zoekt alles voor je uit en ze kijkt niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst. Het advies is zo uitgebreid en volledig dat je echt weet waar je aan toe bent. Wij kunnen met een gerust hart genieten van onze nieuwe woning! Dank je wel!!

  Cynthia Wagenaars Avatar Cynthia Wagenaars
  23 March 2019

  positive review  Bij deze willen wij assurantiekantoor Goossens, met name Natasja goossens, heel hartelijk bedanken voor het goede advies en de begeleiding van haar. afgelopen oktober hebben wij de sleutel mogen ontvangen van ons eerste koophuis waar we heel erg blij mee zijn. Natasja Goossens heel erg bedankt, ook voor de mooie bos bloemen die we gekregen hebben. groetjes Ronald en Jelle

  Ronald Fontijne - van Looveren Avatar Ronald Fontijne - van Looveren
  10 December 2018

  positive review  Allereerst wil ik graag benadrukken dat het minimum van 25 leestekens makkelijk bereikt is, als je al het goede werk van Goossens wilt omschrijven. Mijn partner en ik zijn samen gelukkige eigenaren van een woning die wij vrij recent hebben gekocht. De weg naar het kopen van een koopwoning leek ons erg lastig. Er zijn honderden aspecten waar jij als koper rekening mee moet houden. Gelukkig kwamen wij in contact met Goossens. Zij hebben ons een bepaalde rust kunnen schenken. Dit omdat zij helderheid brachten in een chaotische wereld van koopakten, verzekeringen, hypotheken et cetera. Geen enkele vraag leek te moeilijk voor hen. Hun doel om alles glashelder uit te leggen, hebben zij ook zeer zeker kunnen bereiken bij ons. Hierbij wil ik ook graag vermelden dat Goossens oprecht adviseert op hetgeen wat van toepassing is voor jouw persoonlijke situatie. Tegenwoordig willen bedrijven zoveel mogelijk verkopen en verzekeren. Goossens is anders. Goossens is eerlijk en verteld je precies waar je aan toe bent. Een ander pluspunt van Goossens is het prettige contact. Wij hebben tijdens een erg drukke periode gekozen om een woning te kopen, maar Goossens leek altijd tijd voor ons te hebben. Het contact verliep zowel telefonisch als per mail vlekkeloos. Ik kan eindeloos doorgaan over het goede werk van Goossens, maar ik raad u aan om contact met hen op te nemen mocht u daar nog over twijfelen.

  Karin Kaya Avatar Karin Kaya
  6 August 2018

  positive review  Bij deze wil ik assurantiekantoor Goossens Natasja goossens heel hartelijk bedanken voor het goede advies en begeleiding. Vandaag de sleutel mogen ontvangen van mijn eerste koophuis Natasja Goossens heel erg bedankt voor de mooie bos bloemen die ik vandaag aangeleverd kreeg!

  Lisette Van Der Horst Bijgenaamd Linders Avatar Lisette Van Der Horst Bijgenaamd Linders
  15 May 2018

Zeker weten sinds 1943