Reviews

Onderstaande reviews zijn geplaatst op onze Facebookpagina.
Ook een review plaatsen? klik hier.

What a great team you are!
I want to thank everyone very much for all the help, reassuring conversations, emails and endless phone calls with and for me.
I certainly wouldn't have been able to get my mortgage without you.
Had very nice contact with Ferry and in particular Natasja.
Thanks again!

Lotte Cornelissen Avatar
Lotte Cornelissen
8/06/2021

positive review Wat een top team zijn jullie!
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle hulp, geruststellende gesprekken, mailtjes en eindeloze telefoontje met en voor mij.
Zonder jullie was het verkrijgen van mijn hypotheek zeker niet gelukt.
Heel fijn contact gehad met Ferry en in het bijzonder Natasja.
Nogmaals bedankt!

Lotte Cornelissen Avatar
Lotte Cornelissen
8/06/2021

positive review Wij zijn super goed geholpen tijdens de aankoop van onze woning door Natasja en Ferry. Goede en duidelijke uitleg,je moet er wel even wat voor doen maar dat is het zeker waard, zeker als je alles goed geregeld wilt hebben. Geen enkele vraag was teveel. En dat waren er veel.

Mochten wij in de toekomst eventueel willen verhuizen gaan wij zeker terug naar Goossens !! Top team

Annemiek Luijks Avatar
Annemiek Luijks
5/10/2021

positive review Bij de aankoop van onze woning goed geholpen door Ferry en Natasja. Duidelijk en eerlijk advies gekregen, waarbij onze wensen voorop stonden. Hartelijk bedankt!

Bram Konings Avatar
Bram Konings
3/28/2021

positive review Wij zijn ontzettend goed geholpen tijdens de aankoop van ons eerste huis. Natasja is een prettige gesprekspartner die ons goed heeft geadviseerd en begeleid. Onze wensen stonden altijd voorop. Bedankt!

Marta Drozdz Avatar
Marta Drozdz
3/15/2021

positive review Natasja en Ferry hebben zoveel inzet getoond om ons te helpen. Wat we dachten dat niet mogelijk zou zijn is gelukt. Professioneel en eerlijk advies. En erg betrokken! Wederom ons zeer goed geholpen. Chapeau en heel hartelijk bedankt!!

Patricia Vromans Matheijsen Avatar
Patricia Vromans Matheijsen
2/11/2021

positive review Wij zijn ontzettend goed geholpen bij onze nieuwe hypotheek. Niks is te veel en hier denken ze graag mee. Met veel geduld en duidelijk advies. Top service!

Erna de Bruijn Avatar
Erna de Bruijn
1/28/2021

positive review Pasgeleden hebben wij een huis gekocht waarbij we hulp kregen van Natasja en haar collega's. Ondanks dat er nogal wat druk achter zat zijn we met het grootste geduld geholpen en geadviseerd. Meerdere opties werden uitgewerkt en duidelijk uitgelegd, waardoor we uiteindelijk een goed beeld hadden van waar we aan toe zijn. Niet alleen nu, maar ook over 20/30 jaar. Ook met betrekking tot het afsluiten van verzekeringen zijn we goed en snel geholpen. Ook hier opnieuw weer veel uitleg en goed overzicht. Heel tevreden en een echte aanrader!

Mijke de Waal Avatar
Mijke de Waal
6/30/2020

positive review wij willen Ferry en heel het team van Goossens ontzettend bedanken voor de fantastische hulp die wij hebben gehad.

groetjes René en Miriam

Miriam van den Bergh-Nijssen Avatar
Miriam van den Bergh-Nijssen
4/09/2020

After a long search we had found our dream house. Now to take care of all matters concerning mortgage and insurance. Not really the easiest. But with Goossens office in Hoogerheide not only was everything taken care of to perfection but we were assisted with a financial plan that makes it possible for us to realize our plans without worries now and in the future. What a service, customer focus and professionalism has been shown by Goossens Hoogerheide! No effort too much, no problem unsolvable and enormous flexibility. An absolute must for anyone who wants to have his affairs well organized. Where many offices have difficulty with all the new rules, Goossens will assist you effortlessly. No unpleasant surprises or snags with Goossens. They keep what they promise. A good 10 earned as a report mark. Natasja thank you very much for the super service!

Myriam El Mourabit Avatar
Myriam El Mourabit
5/24/2019

Zeker weten sinds 1943