GOOSSENS

Over ons

Ons motto is ‘Zeker weten’. We kijken daarom altijd naar je totaalplaatje. Hoe jij eventuele financiële risico’s zoveel mogelijk kunt beperken. Zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

We zetten alles graag helder voor jou op een rijtje. En verandert er iets? Dan kijken en rekenen we graag met je mee. Thuis en zakelijk. Voor nu én uiteraard voor later.

En al dat papierwerk? Ook dat regelen we graag voor je. Ook als er onverhoopt iets naars gebeurt. Jouw belang staat bij ons altijd voorop: indien nodig komen wij voor je belangen op bij verzekeraars en banken.

Wat vinden we belangrijk?

Een goede klik. Daarmee begint het voor ons altijd. Want ons vak draait om vertrouwen én zekerheid. We staan voor onafhankelijkheid, eerlijkheid, transparantie, kwaliteit en duurzaamheid. Ook bij de partners waarmee we samenwerken. Bij alle verzekeringen, hypotheken, pensioenen en andere financiële producten.

Onze regio

Wij beperken ons werkgebied tot West-Brabant rondom Hoogerheide, Bergen op Zoom, Steenbergen en Roosendaal. Dit doen wij bewust. Om bij schade of noodgevallen snel met jou te kunnen schakelen. En je altijd even bij ons langs kunt komen.

De zekerheid van Goossens

Wij zijn Erkend MKB-adviseur.
Lid van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseur

Onze deur staat altijd voor je open

Heb je vragen over je hypotheek, verzekeringen, beleggingen ? Je bent altijd welkom bij ons op kantoor voor een goede kop koffie. Of bel of mail ons gewoon even. We vinden het altijd fijn om je te kunnen helpen met duidelijk en deskundig advies. Zeker weten.

 

Fausto
Natasja
Ferry
Danielle

Onze geschiedenis

Janus en Nelie

We zijn een echt familiebedrijf, geboren en getogen in Hoogerheide. In 1943 begon Janus Goossens vanuit huis aan de Antwerpsestraatweg 20 met de verkoop van overlijdens- en levensverzekeringen. Eerst op de fiets. En later kwam hij op de brommer en motor bij onze relaties thuis. Oma Nelie hielp mee met het beantwoorden van de telefoon, het ontvangen van de relaties en een gezellig praatje.

John en Nel

Zoon John had al vroeg door dat mensen helpen met lastige financiële zaken het mooiste is wat je kunt doen. Meteen na zijn HBS-opleiding ging hij dan ook zijn vader helpen in het bedrijf. John trouwde met Nel, en samen bouwden ze het familiebedrijf met veel enthousiasme verder uit. Dag en nacht stonden ze klaar voor hun steeds groeiende kring van tevreden relaties. In de jaren ’80 verhuisde Goossens naar de Platengastraat. De eerste medewerker kwam in dienst, en de stap naar een ‘echt’ apart kantoor werd gezet. Maar wel lekker dichtbij aan de overkant van de straat.

Fausto en Natasja

Hun zoon Fausto stapte in 2000 ook in. Steeds meer bedrijven in Hoogerheide en daar buiten wisten ons te vinden. En waren blij met ons. Fausto trouwde met Natasja. Natasja bouwde onze dienstverlening verder uit als hypotheekadviseur. En sinds 2008 staan Fausto en Natasja samen aan ons roer.

Trots

In 2013 zijn we genomineerd voor de Accenture Innovation Award. Daar zijn we nog steeds heel trots op! Aanleiding was onze nieuwe dienst: het UW Financieel Totaal Overzicht. Eind 2019 hebben we de stap gemaakt naar een nieuw kantoorpand. Naar ons eigen ontwerp: terug aan de Antwerpsestraatweg. We zijn nog steeds erg trots op deze fijne ruimte voor ons team van inmiddels  5 mensen en 1 Australian Labradoodle. Hier hebben we alle ruimte om onze ruim 3500 relaties persoonlijk en professioneel helpen met verzekeringen, pensioenen, hypotheken, financiële planning en risicomanagement (mkb). En uiteraard goede koffie. Je bent altijd welkom.

In 2021 wonnen we de VVP Advies Awards provincie Noord-Brabant! Je kunt er hier meer over lezen.

Zeker weten sinds 1943