Het meest klantgerichte advieskantoor van Noord-Brabant

Wat zijn we trots dat we uitgeroepen zijn tot “Beste advieskantoor van Noord-Brabant”!

Na de nominatie, zijn we door jullie stemmen en onze jurypresentatie verkozen tot het meest klantgerichte advieskantoor van Noord-Brabant! Het filmpje dat wij instuurden zie je hieronder.

 

Vanochtend kwam lid van de vakjury Marieke van Zuien langs op ons kantoor. Ze bracht ons de provincie-award en dit mooie juryrapport:

Assurantiekantoor Goossens is volgens de jury een modern, eigentijds kantoor met een bijzondere personal touch. Goossens laat een totaalaanpak zien in de service en het advies. Klanten voelen dit partnership op de lange termijn als een grote houvast. De manier waarop meerdere generaties worden verbonden met een toekomstgerichte uitstraling is kenmerkend en onderscheidend.
De lokale maatschappelijke betrokkenheid verankert de plek van Goossens nog sterker. De naar eigen zeggen ‘eigenwijze mix’ is verfrissend en overtuigend.
Goossens is dan ook een terechte winnaar van de VVP Advies Award 2021 in de provincie Noord-Brabant!

De Awards gaan hierna landelijk verder. Wil je dit volgen en ook onze andere nieuwtjes en tips ontvangen? Hou dan deze website in de gaten en volg ons op Insta en Facebook.