Ik wil mijn inkomen beschermen bij arbeidsongeschiktheid

Een van de grootste onzekerheden die bij ondernemen hoort, is het wegvallen van inkomsten bij ziekte of een ongeluk. Een ziekte of ongeluk is tenslotte al naar genoeg. Dan wil je niet óók nog in de financiële problemen komen. Toch?

Wij zijn dat liever vóór. Ons werk begint dan ook bij het in kaart brengen van de financiële gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid. Privé en voor je bedrijf. Hiervoor brengen we jouw totale financiële situatie in kaart, en maken we voor jou een duidelijk financieel plan.

Blijkt nu al dat je inkomsten lager zijn dan gewenst als je onverhoopt arbeidsongeschikt wordt? Dan kijken we samen naar alle mogelijke oplossingen. Bijvoorbeeld naar een goede inkomstenverzekering. In dat geval maken we samen met jou een pakket van eisen. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag met het vergelijken van alle voorwaarden en premies. Jij kiest. Zo krijg je altijd de juiste verzekering die bij jou past. Die precies het risico afdekt dat jij niet wilt lopen. Zo betaal je ook nooit te veel premie.

Met het afsluiten van een dergelijke verzekering houdt het voor ons echter niet op. Dankzij onze nazorg zorgen wij er namelijk ook voor dat al je verzekeringen steeds up to date zijn, en altijd blijven aansluiten. Wat er ook privé of zakelijk verandert!

Mocht er toch iets naars gebeuren? Dan staan we voor jou klaar. Om jou zoveel mogelijk geregel uit handen te nemen. En natuurlijk op te komen voor jouw belangen! Zeker weten!

Dus: wil jij voor financiële zekerheid zorgen, ook als je arbeidsongeschikt zou worden? Laat ons jou helpen om een goed en duidelijk financieel plan te maken. Klik hier om een afspraak te maken.