Ik wil mijn risico’s verzekeren

Als ondernemer heb je hoe dan ook te maken met financiële risico’s. Wil je er voor zorgen dat al jouw bezittingen goed verzekerd zijn? En natuurlijk ook je bedrijfs- en privévermogen altijd goed verzekerd is? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid, rechtsbijstand, bestelauto, wagenpark, gebouw, inventaris, goederen en transport. Het is allemaal te verzekeren. En wij zijn er helemaal in thuis. Het is tenslotte ons dagelijkse werk. We zijn er dus ook nog eens goed in.

Wij geven je graag advies welke verzekeringen het beste zijn in jouw situatie. Voor je bedrijf en privé. We zoeken het graag voor je uit. We werken met veel verschillende verzekeraars. Wij vergelijken de premies en de voorwaarden: jij kiest. Zodat je altijd de juiste dekking hebt, en je niet te veel betaalt. Ook als er iets verandert binnen je bedrijf of thuis. We zijn tenslotte niet voor niets Erkend MKB Adviseur.

We nemen dan ook altijd je totale situatie als uitgangspunt. We gebruiken hiervoor onze speciale risicomanagement-tool. Door de juiste vragen te stellen, kunnen we je altijd een verzekeringspakket op maat aanbieden. Met alleen die verzekeringen erin voor de risico’s die je niet anders onder controle kunt krijgen.

Om je verzekeringen actueel te houden, checken we periodiek samen met jou of alles nog klopt. Zodat je volledige dekking hebt, en ook geen overbodige. Zonder risico’s die jij niet wilt lopen.

Verzekeringen zijn voor jou misschien geen gesneden koek. Voor ons wel. Dus heb je vragen? Stel ze gerust! Mocht je dan toch schade of pech hebben, dan weten wij precies wat je moet doen. We helpen je zoveel mogelijk met al het gergel. Je hoeft ook zelf niet te touwtrekken met een verzekeraar, dat doen wij gewoon voor je.

Maak het jezelf gemakkelijk en laat het ons regelen. Je weet dan dat je geen risico’s loopt die je niet wilt, je hebt een goed en goed geprijsd verzekeringspakket en je hebt geen gedoe. Zeker weten!

Meer weten of meteen een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.