Ik ga trouwen

Gefeliciteerd! Jullie zijn vast al druk bezig jullie droombruiloft te plannen. Maar weten jullie ook al wat je financieel, fiscaal en juridisch moet regelen? Gaan jullie op huwelijkse voorwaarden trouwen? Of in gemeenschap van goederen? En als jullie kinderen hebben: hoe gaan jullie dat juridisch regelen? Hoe zit het met jullie huis en hypotheek? Of jullie huurhuis? Jullie pensioen? Jullie verzekeringen? Eventuele leningen?

Wij weten waar je allemaal aan moet denken. Wat moet je regelen? Bij wie en wanneer? We helpen je graag alles financieel en juridisch voor je op een rijtje te zetten.
Dus: komt jullie trouwdatum al snel naderbij? Bereid je ook financieel goed voor. Laat ons een helder financieel plan voor je maken. Dan weten jullie precies hoe jullie er financieel voor staan. Nu én in de toekomst. En kunnen jullie genieten van de voorbereidingen van jullie bruiloft! Zeker weten! Klik hier om een afspraak te maken.