Ik wil vermogen opbouwen

Hoe zorg je er – nu al – voor dat je genoeg vermogen voor later opbouwt? Dat je wél het rendement krijgt dat je nodig hebt om je mooie doelen te bereiken en wensen te laten uitkomen? Maar zonder te veel risico? Daarvoor hebben wij een bijzondere manier om dat voor elkaar te krijgen!

De heilige (Goossens) 3-eenheid:
We noemen het de heilige (Goossens) 3-eenheid:

1. Een helder financieel plan dat kijkt naar je totale financiële situatie.

2. Een financieel (beleggings)product dat er alleen op gericht is om met zoveel mogelijk zekerheid je doel te halen, tegen lage kosten en met een aantrekkelijk rendement.

3. Doorlopend onze aandacht om je ‘op koers’ te houden.

Stap 1: Een helder financieel plan
We starten natuurlijk om samen goed naar je financiële totaalplaatje te kijken. Hoe ziet dat er nu uit? Welke doelen heb je? Hoeveel geld is daarvoor nodig en past dat binnen je budget?

Daarna kijken we samen met je hoe je je doel kunt bereiken. Alle fiscale mogelijkheden nemen we daarin mee. We stemmen alles af op je totale financiële situatie. Nu heb je dus een plan.

Stap 2: Een geschikt beleggingsproduct

Onze oplossing zorgt er dan voor dat je binnen je budget met zoveel mogelijk zekerheid je doel bereikt. Uiteraard vergelijken we de financiële spaar- en beleggingsproducten van veel verschillende aanbieders graag voor je. Op kosten, performance én zekerheid.

Nu heb je dus een geschikt product om je plan uit te voeren. Maar het belangrijkste komt nog: we zorgen ervoor dat je op koers blijft.

Stap 3: Op koers blijven
Jaarlijks hebben we contact om te kijken wat er gebeurt met je vermogen, maar ook met je wensen. Is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Moeten we bijsturen of loopt alles volgens plan? Zo zorgen we ervoor dat we je zoveel mogelijkheid zekerheid kunnen bieden dat je je doel bereikt! Ook met beleggen, vermogen opbouwen en beschermen dus. Zullen we binnenkort een afspraak maken om ook voor jou een helder financieel plan te maken? Klik hier om een afspraak te maken.