ik wil mijn risico’s verzekeren

Wil je er voor zorgen dat al je bezittingen (inclusief je vermogen) goed beschermd zijn tegen eventuele schade? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Aansprakelijkheid, rechtsbijstand, woonhuis, inboedel, kostbaarheden, auto’s, motoren, boten, je vakantie waar je zo lang naar hebt uitgekeken. Noem maar op: het is allemaal te verzekeren.

Maar wat is nu het beste in jouw situatie? Wat kost die verzekering? Wat is wel en niet gedekt? En betaal je dan niet dubbel? Hoeveel tijd wil je kwijt zijn om dit allemaal voor jouw situatie uit te zoeken? En alle verzekeringen en dekkingen actueel te houden?

Wij zijn er goed in. Wij stellen je de juiste vragen. Wij weten bij wie we moeten zijn:
– Zodat we je een verzekeringspakket op maat kunnen aanbieden. Precies goed voor jouw situatie.
– Zodat je een goed en goed geprijsd verzekeringspakket hebt. We werken met veel verschillende verzekeraars en vergelijken deze graag voor je.
– Zodat je verzekeringen actueel blijven. Zodat je niet – als er iets verandert – ineens een groot risico gaat lopen of een overbodige dekking hebt. We checken namelijk periodiek samen met jou of alles nog past.

Wij beantwoorden ook graag je vragen. Verzekeringen zijn misschien voor jou geen gesneden koek, voor ons wel. Je hoeft dus echt niet alles zelf uit te zoeken op internet. Of eindeloos met een callcenter te bellen. Je krijgt ons gewoon meteen zelf aan de telefoon. We vinden het leuk als je belt!

We helpen je graag bij eventuele schade of pech. We weten precies wat je moet doen en helpen je zoveel mogelijk. Je hoeft zelf niet te touwtrekken met een verzekeraar, dat doen wij voor je. Dus maak het jezelf gemakkelijk en laat het ons regelen. Je weet dan dat je geen risico’s loopt die je niet wilt, je hebt een goed en goed geprijsd verzekeringspakket én je hebt geen gedoe. Ook al je verzekeringen maken dan ook deel uit van een solide, overzichtelijk financieel plan. Meer weten? Bel of mail ons gerust.