ik koop een huis

Gefeliciteerd! Is het je eerste huis? Of ga je groter of juist kleiner wonen? Dat is al spannend genoeg! En dan zit je niet te wachten op financieel of juridisch gedoe. We helpen je graag bij de keuze van de juiste hypotheek en alle andere belangrijke financiële zaken. Samen maken we een helder financieel plan. Hoe sta je er nu financieel voor? En over een paar jaar? We kijken ook wat de consequenties zijn als er onverhoopt iets tegen zit.

Samen brengen we in kaart wat voor jou/jullie de meest geschikte hypotheek is. Wat worden je hypotheeklasten? Wat zijn de bijbehorende verplichtingen? Welke geldverstrekker past het beste bij jou? Zo weet je zeker dat de aankoop van je nieuwe huis verantwoord is.

Onze service gaat verder dan je hypotheek alleen. We houden ook contact met de verkopers, de notaris en de taxateur. We stemmen alles uiteraard perfect op elkaar af. Ook alle belangrijke data houden we goed voor je in de gaten. Lees hier meer over ons heldere financiële plan.

Dus: wil je een huis kopen met zo min mogelijk stress en zo veel mogelijk zekerheid? Maak gewoon even een vrijblijvende afspraak met ons. De eerste afspraak is op onze kosten. En je profiteert direct van onze handige financiële tips! Zeker weten. Klik hier om een afspraak te maken.