ik wil een bedrijf starten

Spannend! De stap naar je eigen bedrijf: jouw domen realiseren. En daarbij hoort ook het complete financiële plaatje. Weten wat de risico’s zijn, en hoe je voor financiële zekerheid kunt zorgen. Daar zijn wij goed in. Zodat jij mooie kansen kunt pakken. Kom eens vrijblijvend praten, hoe wij daarover denken.

Als Erkend MKB adviseur weten wij wat er allemaal komt kijken bij het starten van je bedrijf. Zoals de juiste verzekeringen, je waterdichte contracten met leveranciers en opdrachtgevers, de huur of aanschaf van een bedrijfspand en het aannemen van je medewerkers. Om maar wat te noemen.

We geven je graag alvast een aantal tips wat je financieel, fiscaal en juridisch allemaal moet regelen. Om voor zekerheid en financiële rust te zorgen. Zakelijk én privé. Als je bijvoorbeeld een koophuis hebt. Of als een bedrijf wilt starten samen met een zakenpartner. Of als je een lening wilt afsluiten bij de bank. Wat zijn de eventuele risico’s? Hoe dek je die af? Voor jezelf en je eventuele partner of gezin?

Als je wilt, zorgen wij er samen voor jou voor dat alle risico’s zijn afgedekt die jij niet wilt of kunt lopen. Zodat er rust in de tent is. En jij jouw ondernemerskansen kunt pakken.

Graag blijven we naast je staan met raad en daad als je bedrijf zich verder ontwikkelt. Speciaal daarvoor hebben we onze speciale risicomanagement-tool. Juist die betrokkenheid en continuïteit bieden we maar al te graag. Omdat we weten hoe fijn het is als iemand met je meedenkt. Zeker als diegene ook nog Erkend MKB adviseur is. Zeker weten! Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met ons op.