Particulier

Wij adviseren u graag op de volgende gebieden:

Verzekeringen

Hypotheken

Pensioenen

Spaarregelingen

- Financieringen


In alle gevallen kunt u er van op aan dat wij u een objectief persoonlijk advies geven dat gebaseerd is op de hoogste kwaliteit en zekerheid. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw budget en risicohouding. Lees hier meer over onze gegarandeerde objectiviteit.


Wij bieden u verder een combinatie van voordelen die u alleen bij ons vindt:

- Persoonlijk. Ons team is klein. De meeste klanten kennen wij bij voornaam. Wij houden dus een goed overzicht over uw persoonlijke situatie, zodat wij u beter kunnen adviseren. Dat betekent ook dat u direct een antwoord op uw vraag kunt verwachten.

- Continuïteit. Wij bestaan al meer dan 65 jaar en blijven nog minstens 65 jaar bij u in de buurt adviseren. U heeft dus de zekerheid dat uw belangen voor een lange periode door één en dezelfde adviseur behartigd worden.  

- Wij werken regionaal. Onze regio behelst het zuidwesten van Noord-Brabant, rondom Hoogerheide, Bergen op Zoom, Steenbergen en Roosendaal. Binnen deze regio hebben wij een groot netwerk opgebouwd, zodat wij bij schade, verkoop of aankoop van een woning of andere vragen u direct in contact kunnen brengen met een andere deskundige.

- Deskundig. Wij hebben een duidelijke en beperkte doelgroep: mensen uit de regio die een totaaladvies wensen, waarbij kwaliteit de hoogste prioriteit heeft. Binnen onze doelgroep hebben wij ons gespecialiseerd. U treft bij ons dus hoog opgeleide adviseurs aan, waarbij het zijn of haar prioriteit is om u zo goed mogelijk te helpen.

- Kwaliteit. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij onder meer lid van: Adfiz en de Stichting Erkend Hypotheekadviseur.


Graag maken wij persoonlijk kennis met u, zodat wij onze toegevoegde waarde in uw situatie kunnen aantonen.


Klik hier om contact met ons op te nemen!


Bekijk onderstaande filmpjes voor waardevolle tips.

Autoverzekering

Frank dacht zijn auto prima verzekerd te hebben. U dénkt dat niet, u weet dat zeker! Of misschien toch niet? Bekijk het filmpje.

Woonverzekering

Frank had wat steekjes laten vallen die hem duur kwamen te staan. Uw dekking is gelukkig veel beter, nietwaar? Bekijk het onderstaande filmpje.

Passende hypotheek

Frank keek kritisch naar een passende hypotheek. Bent u ook zo verstandig? Bekijk het onderstaande filmpje.

Hypotheek oversluiten

Frank dacht ergens anders goedkoper uit te zijn, maar dat was niet zo vanzelfsprekend. Weet u wel waar u allemaal rekening mee moet houden? Bekijk het onderstaande filmpje.

Pensioenopbouw

Frank was verbaasd over de mogelijkheden voor een goed pensioen. U niet. U weet al lang wat u kunt doen aan uw pensioen. Of toch niet? Bekijk het onderstaande filmpje.

Pensioengat

Frank kwam van een koude kermis thuis toen hij wilde stoppen met werken. Weet u wel of uw pensioen voldoende zal zijn? Bekijk het onderstaande filmpje.

Financiering

Heeft u geld nodig voor een verbouwing, een auto of andere grote uitgave? En heeft u dat geld nu niet beschikbaar? 

Altijd maken wij een afspraak voor persoonlijk advies. Zo weet u zeker dat u én een scherp tarief heeft én een verantwoorde financiering.

In sommige gevallen kan het dan goed zijn om een financiering te nemen. Alleen een goede en verantwoorde financiering nemen is niet zo gemakkelijk als het vaak wordt voorgesteld. 

Wij kunnen u daarin adviseren. Naast een scherpe rente, geven wij u ook advies over de vorm van de financiering (doorlopend of aflopend). En minstens even belangrijk: wij kijken ook of u de maandlast nog kunt betalen als er iets tegen zit! Een verantwoorde financiering, tegen een scherp tarief. Een zeker gevoel.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!Wijziging motorrijtuig

Voorwaarden voorlopige dekking

1. U heeft geen betalingsachterstand op een via ons lopende verzekering. 

2. U of een belanghebbende (bijvoorbeeld de regelmatige bestuurder) heeft geen schade veroorzaakt, welke nog niet bekend is bij ons kantoor.

3. U of een belanghebbende (bijvoorbeeld de regelmatige bestuurder) is nooit in aanraking geweest met de politie of justitie in verband met een misdrijf.

4. Uw leeftijd ligt tussen de 24 en 70 jaar.

5. Uw motorrijtuig is niet van het type GTI, Cupra, Sport, OPC, Wrx, etcetera. 

6. Indien u dekking wenst op basis van volledig of beperkt casco is de catalogusprijs niet hoger dan €60.000,-

7.  Indien u dekking wenst op basis van volledig of beperkt casco is uw motorrijtuig niet ouder dan 15 jaar.

Doormiddel van onderstaand formulier kunt u een wijziging doorgeven met betrekking tot uw motorrijtuig (auto, motor en brommer).

In de volgende situaties kunt u een wijziging doorgeven:

1. U bent een bestaande relatie van ons. U heeft reeds een motorrijtuig bij ons verzekerd. U heeft een ander motorrijtuig gekocht ter vervanging en wilt dat aan ons doorgeven.

2. U bent een bestaande relatie van ons. U heeft reeds een motorrijtuig bij ons verzekerd. U heeft een ander motorrijtuig gekocht extra en wilt dat aan ons doorgeven. 


Let op! Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een bevestiging van de wijziging. Indien u deze bevestiging niet ontvangt is uw wijziging niet bij ons binnen gekomen, neemt u dan alstublieft zo snel mogelijk contact met ons op.

Voldoet u aan de voorwaarden? Dan kunnen wij u direct voorlopige dekking toezeggen op uw motorrijtuig dat u via onderstaand formulier aan ons doorgeeft. Deze dekking gaat in, zodra u van ons de bevestiging per email heeft ontvangen.Schade voorkomen

Tips van de politie

De politie laat zien hoe u simpel de kans op inbraak vermindert.


Hieronder kunt u lezen hoe u schade kunt voorkomen in de volgende twee veel voorkomende situaties: Inbraak in uw woning en brand in huis.

Heeft u schade? Dan kunt u deze hier melden.

Inbraak in uw woning

Ex-inbrekers geven in het tv-programma ‘De Inbreker’ tips om uw huis en auto beter te beveiligen. En als iemand weet hoe je ergens binnen kunt komen zijn zij het wel!


Lawaai

Zo werkt een grote sticker met PAS OP DE HOND dus niet. Ex-inbreker 'Theo' (in de Teleac-uitzending ‘Hoe maak je het inbrekers goed moeilijk?’): “Nee. Niet als er geen hond is. De inbreker klopt op de deur en als er dan niet wordt geblaft, is er geen hond.” Zo simpel is het. Al vindt hij het wel een aanrader. Maakt niet uit hoe groot het beest is: “als het maar blaft.” Ook op een inbreker af gaan, is geen goed idee. “Een inbreker wil maar één ding en dat is weg,” legt hij uit. “Jij bent alleen een sta-in-de-weg. Dus wat je wel moet doen is herrie maken. Maak lawaai, stamp op de grond. En bel de politie. Meteen.”


Alarm

Zorgvergelijker© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website